technology

business

TAXYDEMA COURIER KAVALA


Στην DCS γνωρίζουμε ότι οι εταιρίες ταχυμεταφορών κρίνονται από την ποιότητα και την ευελιξία των παρεχόμενων υπηρεσιών όπως: ταχύτητα, ασφάλεια, ευκολία, ανταγωνιστικές τιμές. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι βασικά για την επιτυχία ενός μεταφορέα.
Τα δικά μας όμως δεδομένα πάνε ακόμα πιο ψηλά. Πιστεύουμε ότι η αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών και η σταθερότητά τους είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά για την εικόνα της DCS.
Διότι ξέρουμε πως αν δεν έχουμε σταθερά συνέπεια και αξιοπιστία, όλα τα υπόλοιπα στοιχεία χάνονται.
Η έγκαιρη παράδοση, η αφοσίωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, η ευελιξία των υπηρεσιών, η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών, η τεχνολογική υποστήριξη, η ασφάλεια, μα πάνω απ’ όλα η διαρκής και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες έχει κτίσει ήδη την καλή μας εικόνα.
Καθημερινά η DCS παραδίδει με επιτυχία εκατοντάδες αποστολές εισπράττοντας σαν βασικότερη αμοιβή το χαμόγελο ικανοποίησης των εκατοντάδων πελατών της.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
Διεκπεραίωση αποστολών με παράδοση την ίδια ημέρα στο δίκτυο των αυθημερόν παραδόσεων που είναι: Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Χρυσούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ιασμος, Σάππες, ΑλεξανδρούποληΛάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φάρσαλα, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Βέροια, Νάουσα, Κατερίνη, Γιαννιτσά, Αλεξάνδρεια, Αιγίνιο, Μακρύγιαλος.
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Διεκπεραίωση ομαδικών αποστολών εγγράφων και δεμάτων, επιχειρησιακών δώρων κ.α. από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την εντολή του αποστολέα.
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η DCS εκτός από το δικό της δίκτυο, συνεργάζεται με εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελληνική επικράτεια και έτσι μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας στην αποστολή εμπορευμάτων, οποιουδήποτε βάρους και όγκου σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα και με δυνατότητα εγγυημένης παράδοσης με χρονική δέσμευση.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΜΑΤΩΝ
Νέα οικονομική υπηρεσία μεταφοράς δεμάτων μέχρι 30 κιλά ανά δέμα εντός πόλης και εντός δικτύου με 1 – 3 ημέρες παράδοσης. Η χρέωση ισχύει ανά δέμα και δέχεται σαν πρόσθετη υπηρεσία μόνο αντικαταβολή.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ EXPRESS
Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά αποστολών σε ολόκληρο τον κόσμο, σε συνεργασία με την UPS, από ένα απλό φάκελο έως γενικό φορτίο μεγάλου όγκου και βάρους με επιλογή του τρόπου μεταφοράς (αεροπορικό - οδικό - courier), ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας σας.
Απλές  εξαγωγές και εισαγωγές δειγμάτων της εταιρείας σας και εμπορικές εισαγωγές ή εξαγωγές εμπορευμάτων σας, με δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων τελωνειακών  διαδικασιών.
Απλές και μαζικές αποστολές εκτός Ελλάδος.
Αποστολές προσωπικών ειδών σε φοιτητές και σπουδαστές του εξωτερικού.
Δυνατότητα ασφάλισης του φορτίου σας καθ' όλη τη διάρκεια της μεταφοράς.
FREIGHT SERVICES
Σε συνεργασία με αξιόπιστους αυτοκινητιστές αλλά και με εταιρείες που δεσπόζουν στο χώρο της οδικής μεταφοράς πανευρωπαϊκά, αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση των μεταφορών σας με αυτοκίνητα διεθνών μεταφορών, προσφέροντας λύσεις για τις εξαγωγές ή τις εισαγωγές σας σε μικρές ή μεγαλύτερες αποστολές  με την υπηρεσία πόρτα-πόρτα.
Έμπειροι συνεργάτες θα διαχειριστούν και τα επικίνδυνα φορτία σας (ADR shipments) παρέχοντάς σας όλες τις απαραίτητες συμβουλές για την έκδοση των φορτωτικών και συνοδευτικών εγγράφων και θα σας προτείνουν τον ασφαλέστερο τρόπο μεταφοράς (δεν αναλαμβάνουμε μεταφορά εκρηκτικών  και ραδιενεργών υλικών).
ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Η DCS μπορεί να αναλάβει για λογαριασμό σας όλες τις διαδικασίες εκτελωνισμού των εμπορευμάτων σας με συνεργάτες εκτελωνιστές που εδρεύουν στο αεροδρόμιο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ της Αθήνας και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης, για τη ταχύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση σας.
Η διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών στο αεροδρόμιο και η παράδοση όλων των απαραίτητων εγγράφων στην εταιρεία σας σε σύντομο χρονικό διάστημα από τον εκτελωνισμό τους, καθιστά τη συγκεκριμένη υπηρεσία όχι μόνο χρήσιμη, αλλά και οικονομική, διότι όλες οι αμοιβές είναι προκαθορισμένες και άπτονται του ύψους της αξίας του τιμολογίου των αγαθών
ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Για τις θαλάσσιες μεταφορές σας συνεργαζόμαστε με καταξιωμένα πρακτορεία σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιούμε τις καλύτερες «θαλάσσιες γραμμές» επιλέγοντας  το ταχύτερο χρόνο παράδοσης σε συνδυασμό με ανταγωνιστικούς ναύλους.
Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει την υπηρεσία πόρτα - πόρτα για μικρές φορτώσεις (groupage), όσο και για ολόκληρα εμπορευματοκιβώτια  (full containers).
Επίσης υπάρχει δυνατότητα εκτελωνισμού των φορτίων σας από εξειδικευμένους εκτελωνιστές που θα σας παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια στη διεκπεραίωση των αποστολών σας.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
Η εταιρία ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2005 από καταξιωμένους ανθρώπους στο χώρο των ταχυμεταφορών. Δραστηριοποιείται στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ταχυμεταφορών με ειδίκευση στον τομέα των αυθημερόν παραδόσεων. Σκοπός της DCS είναι να προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες στην ελληνική αγορά. Η DCS είναι άκρως ευέλικτη, γεγονός που επιτρέπει στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να επιλέγουν την καλύτερη πρόταση η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες τους. Ο συνδυασμός εμπειρίας, τεχνολογίας, εκπαίδευσης, κατατάσσει αυτή τη στιγμή την DCS στις κορυφαίες θέσεις, όσον αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία.
ΤΟ ΟΡΑΜΑ
Να παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικά άρτιες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες αλλά και την ανάπτυξη των πελατών μας.
Το όραμά μας είναι να είμαστε η καλύτερη εταιρία ταχυμεταφορών και όχι απαραίτητα η μεγαλύτερη. Οι αξίες μας εστιάζονται στην ειλικρινή αφοσίωση στις ανάγκες του πελάτη με εντιμότητα, ακεραιότητα και πάνω απ’ όλα έμφαση στο αποτέλεσμα.
Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Η DCS διαθέτει:
● Λογισμικό που υποστηρίζει τη σωστή διαχείριση χρόνου, στόλου οχημάτων και αναγκών πελατών.
● Εγκεκριμένη από το υπουργείο υποδομών, μεταφορών και δικτύων άδεια χρήσης ραδιοδικτύου  και εύρεσης στίγματος οχήματος  για την καλύτερη, γρηγορότερη και απρόσκοπτη κάλυψη των αναγκών της.
● Δίκτυο αντιπροσώπων στις παρακάτω πόλεις: Θεσσαλονίκη – Σέρρες – Δράμα – Καβάλα – Ξάνθη – Κομοτηνή – Αλεξανδρούπολη.
● Δίκτυο συνεργατών στις παρακάτω πόλεις: Αθήνα – Πάτρα – Ιωάννινα – Λάρισα – Βόλο – Τρίκαλα – Καρδίτσα – Κοζάνη – Πτολεμαΐδα - Βέροια - Νάουσα - Κατερίνη – Γιαννιτσά -  Αλεξάνδρεια.
● Στόλο οχημάτων διαμορφωμένων ψυγείων για τη μεταφορά ευπαθών υλικών στους παραπάνω προορισμούς.
ΓΙΑΤΙ DCS
Η συνεργασία με την DCS προσφέρει:
●  Υπεύθυνη και εγγυημένα γρήγορη εξυπηρέτηση με κανόνες συμπεριφοράς.
● Απαλλαγή του άγχους της διαχείρισης προσωπικού.
● Φορολογικά κίνητρα.
● Δυνατότητα ανάπτυξης.
● Σύγχρονο εξοπλισμό μεταφοράς.
● Επαγγελματικό πρόσωπο και προφίλ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας της DCS  είναι οι συνεργάτες της  που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της ανάπτυξης και της ενδυνάμωσής της.
ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Ο χώρος δραστηριοποίησής της DCS έχει σαφείς κοινωνικές προεκτάσεις. Με οδηγό τον επαγγελματισμό και το ήθος ως απαραίτητες συνθήκες συνεργασίας, διαθέτουμε το ιδανικότερο κλίμα συνεργασίας τόσο για τους πελάτες μας όσο και για τους συνεργάτες μας.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Αναλύοντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη μας και βλέποντας τις πραγματικές του ανάγκες, είμαστε σε θέση να του προτείνουμε την πλέον αξιόπιστη και οικονομική λύση.
Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά της DCS είναι αναμφίβολα η μεγάλη σημασία που δίνεται στην εκπαίδευση των συνεργατών μας.
Στο τμήμα εκπαίδευσης της εταιρίας διοργανώνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα, επιμορφωτικά σεμινάρια με πιστοποιημένους εισηγητές, για την τήρηση των σωστών κανόνων συμπεριφοράς και άσκησης καθηκόντων των συνεργατών.


Ε. ΜΟΣΚΟΒΙΤΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ
ΑΡ. ΣΤΑΝΗ 17  ΤΚ 65403
ΚΑΒΑΛΑ
ΤΗΛ: 2510621121
WWW.DCSCOURIER.EU
INFO@DCSCOURIER.EU 

βρείτε την επιχείρηση στον χάρτη
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


three columns

cars

grids

health